jump to navigation

Anys i anys… dissabte, 6 Desembre, 2008

Posted by murtra in Cuina.
Tags:
trackback

Bé! Amb el retard de rigor, us ensenyaré la fantàstica festa de celebració del primer aniversari de Flors i violes.

Els autors vam fer-nos un soparet d’allò més bo. Sí que primer vam haver de trobar, perseguir i (amb un parell de baixes) caçar el plat fort del sopar, i és cert que són difícils de netejar amb tota aquella sang àcida i les parts que si te les menges són mortals… però un bon xef friqui les sap destriar!

Caçar l'alien només es la meitat de la feina

Caçar l'alien només es la meitat de la feina, després s'ha d'escorxar bé

Aquesta espècie té més de setanta parells d’ulls. No són comestibles però val la pena guardar-los perquè són molt valorats per la medicina tradicional xinesa.

Es recullen en uns recipients hermètics perquè no perdin propietats

Es recullen en uns recipients hermètics perquè no perdin propietats

Els convidats no ho veien gaire clar, però al final tothom va coincidir que l’olor era prometedora!

Bon profiiiiit!

Bon profiiiiit!

Ja estem pensant el menú de l’any que ve.

Per molts anys blog! I gràcies a tots els que han passat a visitar-nos!

Anuncis

Comentaris»

1. darebilly - dilluns, 8 Desembre, 2008

sisplau, sisplau, ensenya’m a cuinar bé un Facehugger!!!! és que sempre que ho hem intentat hem hagut de fer obres després a la cuina…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: