jump to navigation

Batman contra el món. Dimarts, 2 Desembre, 2008

Posted by darebilly in FreakPower.
trackback

Hola a tothom i a tothoma!!

Publiquen diversos mitjans que el superheroi Batman ha mort a la seva última aventura publicada als USA.

A casa li dèiem "El Batman de la panxeta".

A casa li dèiem "El Batman de la panxeta"

Com a lector de còmics experimentat, m’he de prendre la notícia amb cert escepticisme. És a dir, no dubto que els actuals guionistes d’aquesta sèrie de Batman el puguin haver matat. Però la pregunta és, fins a quan? També va morir en Superman i recentment el Capità Amèrica (la ressurrecció del qual està prevista per al gener), i les dues van provocar sengles reaccions de la premsa internacional al davant de fets tan esfereidors. Pobrets. 🙂

Tampoc penseu que de Batman només n’hagin sortit 681 números. Deu ser el 681 d’una de les múltiples sèries que deuen sortir, i a més segurament que haurà patit alguna que altra renumeració degut a “canvis en l’enfoc editorial” o el típic esdeveniment còsmic d’aquells que reestructuren l’univers, etc, etc, etc. No ho puc assegurar perquè no sóc seguidor de Batman, però per més inri, no pot ser que mori en un número tan anodí i vulgar com el 681, hauria de ser un número rodó, i a poder ser parell.

Bé, però la notícia d’avui no és aquesta, no. Ahh, amiguets i amiguetes!! de tant en tant la globalització t’obsequia amb notícies com aquesta que us ressalto: No és broma: la ciutat Turca de Batman es querella contra Cristopher Nolan, autor dels dos darrers films de Batman.

Foto Real de quan marxes de Batman.

El senyal de trànsit més buscat del món després del de la localitat austríaca de "Fucking", segur.

En paraules del seu alcalde, “sólo hay un Batman en el mundo. Sin perdirnos permiso, los productores estadounidenses de películas han usado el nombre de nuestra región”. Gaudiu de la notícia sencera.

L'Equip de Govern de l'ajuntament de Batman

L'Alcalde, la Tinent d'Alcalde, el regidor d'Urbanisme i el Regidor de Finançes públiques de la localitat de Batman. Gent de Fiar?

Aquesta és la batalla final d’en Batman. Ahh, aquells fluixos d’esperit, NO LA MIREU, perquè en veritat que cau l’heroi més gran des d’Hèctor de Troia.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: