jump to navigation

Aaaaaaaaaaaaaasúcarrrr. diumenge, 23 Novembre, 2008

Posted by darebilly in FreakPower, Informàtica, La nostra societat, Música.
trackback

Hola a tothom i a tothoma!!!

Bé, es confirma la idea presentada al nostre anterior post: La febre dels simuladors musicals és imparable!! Però ara disposem d’imatges. En primer lloc, un “pantallasu” del hit de la propera temporada: “Maraca Hero“. Per fi les companyies de software prenen consciència del gran col·lectiu de potencials consumidors fóra del públic estrictament anglosaxó.

Amb grans clàssics, com "Maria Cristina me quiere gobernar".

Amb grans clàssics, com "Maria Cristina me quiere gobernar"

El joc combinarà l’actuació amb instruments musicals i la interpretació vocal. Havent-se confirmat la comatibilitat dels micros de qualsevol dels jocs ja existents en el mercat, però, la marca vol potenciar el llançament de micros d’atractiu disseny pròpi, que els diferenciarà dels de les altres franquícies. Aquesta semana ha trascendit l’interés d’alguns dels grans grups del panorama internacional en partifipar en aquesta nova aposta. Per exemple, es baralla la possibilitat d’un gran hit, “Rolling Stones vs Antonio Machín“.

I és que diversificar estils no és dolent, ans al contrari: també servirà per obrir al gran públic (i sobretot als joves) els grans intèrprets i èxits de la música llatina. Sembla ser que el joc combinarà diferents estils de música ibero-americana: Conga, Bachata, Reggeatón (mal que ens pesi), Son cubà (el més esperat pels usuaris, sens dubte). No es descarta la futura incorporació de nous paquets de cançons via continguts descarregables, el que de bén segur allargarà la vida jugable del joc. Per les primeres informacions que ens arriben, però, sembla ser que els estils musicals es centren sobretot en la música caribenya, cosa que deixaria en un principi les músiques d’arrel xil·lena o argentina. Tot es veurà, però.

I és que els perifèrics que han dissenyat són tota una cucada. Mireu les primeres imatges que s’han distribuït per a la premsa especialitzada:

Les maraques s'alimenten per connexió USB

Les maraques es connecten a la consola de sobretaula per connexió USB.

Podem observar que les maraques compten amb una pràctica connexió USB. Contràriament al que s’havia vingut publicant (que cada maraca requeriria estar connectada separadament a la consola) finalment s’ha aconseguit que sigui només una d’elles que hi hagi d’estar connectada. La segona compta amb un sensor bluetooth que la connecta amb la primera. Satisfactòriament, doncs, això ens permetrà de fer les més agosarades fil·ligranes amb elles sense por a escanyar-nos amb els cables!!! 😀

La flauta duu incorporats uns pràctics auriculars per practicar sense molestar

La flauta duu incorporats uns pràctics auriculars per practicar sense molestar

El tema de la flauta són figues d’un altre paner. Sembla ser que no ens limitarem a anar prement els botons de les notes musicals, sinò que a la boca duu incorporat un sensor de bufada, en forma de pestanya, que detectarà si realment estem efectuant una bufada, i la intensitat d’aquesta. Per fí podrem emular els nostres grups musicals favorits marcant-nos uns solos de flauta èpics. La flauta s’alimentarà amb dues pil·les AAA, sense cables.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: