jump to navigation

Gourmet fotogràfic diumenge, 2 Novembre, 2008

Posted by darebilly in Cuina.
trackback

Hola a tothom i a tothoma!!

El fet de dur a sobre sempre una càmera de fotos fa que hom sigui molt més donat a inmortalitzar aquells instants que el van marcant en en decurs dels dies i setmanes (veieu el meu post “Reflexions de tardor”). Doncs bé, en una d’aquestes que feia revisió de les fotos acumulades al mòvil, doncs, que vaig i trobo fotos de plats i/o postres que he menjat el darrer mes!!! (amb el que jo he estat!!!). Seran els plens efectes de la “treintañerización”, que ja plana sobre les meves espatlles??? Potser si, potser no… però en tot cas crec que vaig triar bé els plats que vaig menjar. Jutjeu-ho vosaltres mateixos.

Couland molt bó

Couland molt bó

Aixó ho vaig prendre de postre un divendres al Serrallo, acompanyat de Bram, Maria i Nienke. No recordo de què vam parlar, només recordo aquesta magnífica conclusió a la nostra trobada.

Pastis revitalitzador de treballadors

Pastís revitalitzador de treballadors

Aquest troç de pastís me’l van donar les noies de la cafeteria que hi ha a la meva feina el dia del meu aniversari, amb espelmeta inclosa. Era tan bó com sembla, i sembla mentida que es pugui menjar algo tan bó al mateix lloc on es treballa, oi? (hu hu hu).

Mucoses, cama-grocs, bolets, etc… Segur que en un restaurant ens hauren fet pagar un bon “pico”, però gràcies al meu cunyat i son cosí, que en saben molt de collir-ne, vam poder gaudir a casa d’un magnífic tast de bolets amb pinyons i altres delicadeses. El millor de tot, collits i cuinats pels de casa.

Delicadeses a la taula

Delicadeses a la taula

 Per últim (però no per aixó menys important), us presento una creació de la Tahïs i meva: La nova “Pizza Bizzarra” (pronuncieu /bitsarra/). Bé, la Tahïs encara no sap que es diu així, li diré un dia d’aquests…la qüestió és tenir la base preparada i posar tot alló que trobis a la nevera -per aixó lo de Bizzarra-. Ens va sortir molt i molt bóna. Aquí us mostro diferents moments del procés, gairebé un acte d’orfebreria, diria jo, que va culminar en aquesta magnífica pizza. Qualsevol dia la repetim i llavors hi esteu convidats.

Pizza Bizzarra abans d'entrar al forn

Pizza Bizzarra abans d'entrar al forn

 Que hi hàgim posat el que vam trobar a la nevera no vol dir que estigués caducat, eh?

Imagineu quina oloreta que feia!!

Imagineu quina oloreta que feia!!

"Bona cuina!!!"

Com deia el filòsof: "Bona cuina!!!"

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: