jump to navigation

Iniciatives sorgides de Youtube dijous, 1 Mai, 2008

Posted by murtra in Internet.
trackback

Poses un vídeo a youtube, la cosa té èxit i abans no te n’adonis t’imiten milers de persones. Avui porto dos exemples d’iniciatives sorgides a Youtube que han sigut capaces de mobilitzar un munt de gent. Ja sé que hi ha molts exemples, però si m’agraden aquests és perquè en certa manera tenen alguna cosa d’art modern, en el sentit que són unes parides increïbles, coses que no tenen cap trascendència, però que potser justament ens fan gràcia per això. Moltes iniciatives més serioses no reunirien tanta gent! I a més, totes dues comparteixen el fet de ser molt fugisseres, imatges que duren uns segons en un cas i uns minuts en l’altre, però que després no deixen res darrere, només queda la satisfacció dels que hi han pogut participar.

Vet aquí el que passava fa uns dies a la Plaça Major de Lovaina, a Bèlgica. 1500 estudiants belgues aconsegueixen el rècord guinness d’ampolles de Diet Coke que esclaten a base de Mentos, superant àmpliament el rècord anterior, que era de 973 ampolles i l’havien fet a Estats Units.

I el segon cas, un vídeo del Great Freeze de Trafalgar Square (Londres). Consisteix en quedar-se quiet de cop quan es dóna una senyal acordada prèviament, però es fa en un lloc públic perquè sempre hi hagi gent que no sàpiga de què va i pugui gaudir de l’espectacle. D’aquestes parades multitudinàries se n’han fet més, potser la pròxima ens la trobem al carrer qualsevol dia per Passeig de Gràcia! (Jo amb lo despistada que vaig segur que no seré de les informades, això si no resulta que ja s’ha fet una parada d’aquestes per aquí i ja vaig tard!)

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: