jump to navigation

Ho haveu vist!!?? Dimarts, 29 gener, 2008

Posted by darebilly in Ho haveu vist!!??.
trackback

Bona nit!!

Aquest matí, quan feliçment anava cap a la feina tot caminant, he vist un anunci penjat a l’aparador d’un establiment. No sé que m’ha impulsat a llegir-lo, ja que era una botiga de telefonía, i l’anunci d’una companyia telefónica, oferint televisió digital (de la qual vaig ser client i me’n vaig donar de baixa per manca de temps per mirar la tele i tal).

El que he llegit ha provocat que, a la tarda, prengués amb mí la càmera de fotos per capturar la imatge, no fos cas que algú se n’adonés del que hi havia escrit i ràpidament tregués el cartell, tot encorregut de vergonya. La imatge que he pres és aquesta:

Anunci

Els pensaments d’indignació i incredulitat se m’han barrejat al cap: multinacional espanyola, que cotitza en borsa, una de les empreses que més beneficis anuals obté, amb presència no només a Espanya, sinò a sudamèrica, amb participació a altres companyies de telefonia europees i americanes…Cóm se’ls ha pogut passar aquest error??!!! Quin tipus de controls de qualitat passa una campanya com aquesta? a quí li han presentat aquest cartell? els responsables a Catalunya de la companyia encarregats de la distribució dels cartells no han tingut la poca vergonya de dir o fer res? M’agradaria conèixer la cadena d’esdeveniments que s’han succeït (“tú, que viviste en Barcelona dos años, traduce ésto, i vas que te matas”).

La cadena de subcontratas i empreses d’assessorament, management, comissions i persones poc qualificades colocades a llocs de responsabilitat provoquen coses com aquestes.

Ho haveu vist??!!

Us animo a que, si cap vegada trobeu cap cosa interessant per ressenyar al blog i teniu una càmera a la mà, ho captureu i ens ho expliqueu a tots, i alhora en fotem una bona conya al crit de. “Ho haveu vist!!??”

Anuncis

Comentaris»

1. silentdoc - dimecres, 30 gener, 2008

Una categoria super necessària Raül 🙂

2. murtra - dimecres, 30 gener, 2008

Sí, molt bé! Llàstima que jo no vaig gaire amb la càmera de fotos pel carrer, perquè per deformació professional en vaig veient per tot arreu, de cartells d’aquests. Però ja estaré “al tantu” 😉 Bona idea!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: