jump to navigation

“Esos locos bajitos” dissabte, 26 gener, 2008

Posted by darebilly in Consoles, FreakPower, La nostra societat, Personatges, Són bojos aquests japonesos!.
trackback

Hola a tothom i a tothoma!!!

No, no patiu. No faré un post elogiant un programa emés per una TV privada en que pares frustrats feien apareixer els seus fills, ja irrecuperables socialment, perquè imitéssin estrelles de la “copla y canción española”. Realment esfereïdor veure nens d’entre 4 o 5 anys i fins a dotze -ho dic a ull- tot imitant Marifé de Triana, Lola Flores, Manolo Escobar o Raphael. Producte de l’imaginari freak dels pares. (ho veieu com de frikis n’hi ha hagut a totes les époques?? vinga, treieu de l’armari el friki que teniu a dins).

Amb aquest suggerent títol, doncs, a qui volia fer referència era als nostres amics japonesos. Aquests sembla que van sortir de l’armari friki tots a la vegada, perquè resulta realment sorprerent i elogiable el què arriben a fer a nivell social. -tot plegat sembla mentida d’un païs que va rebre dues bombes atòmiques-. Em sembla simplement collonut admirable!!

Adopta un friki per Nadal

Campanya “Adopta un friki”. Aquest cartell, però, té trampa. La majoria dels frikis no són suaus al tacte.

És més, segurament que el frikisme deu estar ben vist socialment al Japó, perquè sinó no m’explico aquest programa de bromes amb càmara oculta… Tot i que no s’entén res serà perfectament entenedor per a tothom.

Cóm riuen, cóm riuen, els molt d’allonses…

Bé, la segona part d’aquest vídeo en un altre Post…perquè ara us deixo amb el que s´’ha convertit en el meu heroi a partir d’avui: Segata Sanshiro. Personatge creat per Sega allà per 1998 per promocionar la difunta Sega Saturn (hereva del també finat “Mega CD”).

La tonada de la cançó “Segata Sanshiro”, és un triple joc de paraules: Apart de ser el nom del personatge, basat en un judoka protagonista d’una pel·lícula d’Akira Kurosawa, també vol dir “Has de jugar a la Sega Saturn”. Per rematar, fonèticament es veu que també s’entén com a “Sega Saturn Blanca”, que era el model que promicionaven.

Degut a la gran competència que va suposar l’aparició de la primera Playstation, la Sega Saturn, ferida de mort a tot el món, va acavar morint també al Japó. Fins i tot aquest fet va quedar reflectit en les aventures de Segata Sanshiro, amb un épic final que quedarà al nostre record per sempre.

Et saludem, súper heroi!!!.

Anuncis

Comentaris»

1. murtra - divendres, 1 febrer, 2008

Magnífic! Pocs productes deuen haver abandonat el mercat tan dignament!

2. La vida millora « Flors i Violes - Dimarts, 15 Abril, 2008

[…] curiosíssima d’El Mundo (que si algú el llegeix, és ell, eh!). En la línia d’aquell post sobre idees de bomber dels japonesos que va publicar Darebilly en aquest mateix blog fa un parell de mesos, però aquest cop amb […]

3. Ideal per oficines i entorns semblants « Flors i Violes - diumenge, 20 Juliol, 2008

[…] de voler fotre un crit però haver-se de reprimir perquè hi ha tot de gent al voltant? Els reis de les oficines de cubicles hi han pensat i hi han trobat solució: una mena de sac de gemecs però a l’inrevés, on la […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: